Domov pro seniory Bukov, příspěvková organizace

Volné pracovní místo: Zdravotní sestra - všeobecná, praktická (M-Ž-O)

Počet hodin týdně: 40/37,5; nerovnoměrně rozložená pracovní doba v jednosměnném/nepřetržitém provozu (07:00 19:00 hod., 19:00 07:00 hod.).

Náplň práce: plánování ošetřovatelské péče formou ošetřovatelského procesu bez odborného dohledu; příprava a podávání léků, provádění odborných úkonů převazy, odběry; vedení dokumentace veškerých provedených zdravotních a ošetřovatelských procedur a záznamů o stavu klientů.

Požadujeme: odbornou způsobilost k výkonu povolání zdravotnického pracovníka dle zákona č. 96/2004, základní uživatelskou znalost práce na PC (zápisy denních záznamů), zdravotní stav odpovídající náročnosti profese, trestní bezúhonnost, schopnost samostatně jednat a zároveň spolupracovat v týmu, zodpovědnost, spolehlivost, empatii a pozitivní přístup k seniorům. Výhodou znalost IS CYGNUS.

Nabízíme: smyslplnou a odpovědnou práci (hlavní pracovní poměr), skvělý kolektiv, stabilní zázemí v příspěvkové organizaci města Ústí nad Labem, 5 týdnů dovolené, e-stravenky, příspěvek na penzijní připojištění, možnost pravidelného vzdělávání a profesního rozvoje. Platové ohodnocení v souladu s Nařízením vlády č. 263/2018 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (10. platová třída všeobecná sestra, 9. platová třída praktická sestra, platový stupeň dle doby započitatelné praxe, nadstandardní osobní příplatek).

Podmínkou k zařazení do výběrového řízení je zaslání strukturovaného profesního životopisu na: personalni@domovbukov.cz.

Domov pro seniory Bukov, příspěvková organizace
Domov pro seniory Bukov, příspěvková organizace

Domov pro seniory Bukov,
příspěvková organizace
Za Vozovnou 783/1
400 01 Ústí nad Labem

e-podatelna:
podatelna@domovbukov.cz
www.domovbukov.cz

IČO: 44555661
Číslo účtu: 3783890217/0100
ID datové schránky: mpdcrf5
Ústí nad Labem
Ústecký kraj
EU
UJEP